hindsholm.dk
Marios Spaghetti
Tilbage til listen
 

Marios Spaghetti

4 personer.
  • 400-500 g tagliatelle med æg
  • 250 g hakket flæskesmåkød
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • 2 dl blendede flåede tomater
  • olivenolie
  • 1 knivspids peperoncini - knust (kan købes på glas som andre krydderier)
  • salt og peber
Bland flæskesmåkøddet med hvidløg, lidt salt og peber nogle timer før retten laves.

Rødløg svitses i olie. Kødet tilsættes og svitses sammen med salt, peber og peperoncini. Tilsæt de blendede tomater og lad det småsimre i 30 minutter eller længere. Kog pastaen og bland den i sovsen.

Man skal være forsigtig med peperoncini (det er nogle små, meget stærke chilipebrer), de er meget stærke.


Opdateret 20020110 af Søren Hindsholm