hindsholm.dk
Kantarelpasta
Tilbage til listen
 

Torresins pasta med kantareller

  • 1 pakke baconskiver skåret i småstykker
  • 2 spsk. hakket salvie
  • 1 fed hakket hvidløg
  • 100 g kantareller
  • salt og peber
  • 500 g pasta, gerne tagliatelle, men ellers almindelig spaghetti
  • 4 spsk. mascarpone (ost) eller 38 % creme fraiche
Sæt vand over til pasta.

Steg baconen, tilsæt salvie og hvidløg når baconen er sprød og brun, tilsæt lidt salt. Hvidløget må ikke tage farve.

Tilsæt svampene, steg dem i ca. 10 minutter. Imens koger pastaen. Tilsæt mascarpone eller creme fraiche og lidt peber, lad det stege videre på panden ca. 1 minut. Hæld det over den færdigkogte pasta.

Advarsel: Nogle uforstandige personer der ikke forstår at nyde livet, vil måske bruge fedtfattig creme fraiche (18 % eller mindre). Jeg foreslår dem at ødelægge retten med vand i stedet for, det er nemlig billigere og resultatet bliver det samme.


Opdateret 20030713 af Søren Hindsholm